Hai , assalamualaikum >.< ehh , mai le tengok tengok ni haa :)

Taring Junior Is Back

My photo
a girl , a musician , bainunian , the important is i'm not perfect coz i'm always make mistakes :)

my troublemakerss :D


this is Sigmanian's .. kisah pembelajaran aku semuanya diorang tahu .. 


this is Bainun Brassband .. form 3 je.. kenangan jadi hitam bersama-sama


ini forever alone soffe , wanie , nanie dengan atie . jangan cari pasal dengan diorang tau .. I LOVE THEM A LOTT ..


ini pun sayang-sayang soffe wanie , nanie dengan atie .


Orkestra Muda Bainun form 3 jugak .


ini batch-29 , batch soffe . diorang lah kawan diorang jugak lawan . I LOVE THEM TOO !


ini pun atie , nanie dengan wanie . diorang selalu ade waktu senang pluss susah .


they again .. :')


Haaaa .. ini special sikit .. ni la kakak-kakak soffe , adik-adik soffe . I LOVE THEM A LOTTT .. jadi ape-ape kat deme .. siap korang .. 


nii.. ni.. ermm... Adek ! ye , adek kecik .. 
>.<


ni ? Afiqah Che Alwi :) 
kalau kat atas tu adek , ni kakak .. :]


ni orkestra muda bainun .. 
yang kat tengah tu Ainan Tasnim..
dia datang sekolah aku kot .. !


ini kiteorang batch-29 orkestra ..


ni le muka kakak-kakak pluss adek-adek soffe tau .. 


dulu rombak kelas , start tahun ni soffe baru rapat dengan diorang ..


ni Hawa Syuhada .. kamcing kot dengan dia ni ..

            
                                                                      Well , i love them :)



And of course i love them moreee


Jappp , ni sapa ? Thehe , she's my diary :)

SECARA JUJUR ! :Soffe sayang semua expecially parents and 29th Rockstar tapi takkan nak bubuh semua gambar dalam ni kan ?thehe..

p/s:nih sume nyehh adik2 pluss kakak2 soffe.. kalau diorang nie nanges siap kome...

"if you break their hearts , i WILL @#$%* your faces"
kejam tak..

~ ngee